Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Bognár Vera

Bognár Vera

Nestlé
Magyarország
Digital & Media Manager, Nestlé Hungária

2019. áprilisa óta a Nestlé Digital & Marketing Managere, ahol fő feladatai közé tartozik az Offline és Online médiatervezés és vásárlás irányítása és felügyelete, valamint a digitális kompetenciák fejlesztése.

Aktív szervezője a MAKSZ és az IAB által indított képzéseinek valamint 2015. januárja óta az IAB Oktatási Munkacsoportjának vezetője, valamint meghívott előadó Mobil Marketing tematikában a Corvinus és a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

Vera pályafutását a telekommunikációs szektorban kezdte, nyolc éven át főként IVR és Mobil szolgáltatásokkal foglalkozott, mint a TeleMedia Interaktív Szolgáltatások marketing menedzsere.

2006-ban a Mediaedge: CIA (mai Wavemaker) interaktív csapatához került és a mobil terület mellett megismerkedett az internetes média világával is. 2007 végén csatlakozott az OMD-hez, ahol olyan ügyfeleken dolgozott, mint például a Vodafone, amely mobil hirdetési felületeinek bevezetésében aktívan részt vett. Az ügyfelek teljeskörű digitális stratégiájának megalkotása mellett 2011. májusától mobile media strategist-ként a mobil hirdetési és mobil marketing terület fejlesztéséért volt felelős.

2012. áprilisában digitális vezetőként MediaCom Magyarországhoz igazolt, így a mobil területen túl újból a digitális média teljes spektrumával foglalkozott. A tervezők digitális integrációját követően új feladata a tervezők tudásának folyamatos fejlesztése mellett egy új terület, a Media Beyond Advertising szolgáltatás bevezetése lett, illetve ezt követően egy Tervezői csapatot vezetett, amely már minden médiatípust lefedett.

2016. novemberétől több mint 2 éven keresztül a Havas Média Digital Directorként tevékenykedett, ahol a digitális struktúra átalakításáért és valamennyi digitális terület stratégiai és taktikai tervezéséért volt felelős a display tervezéstől a mobilon, közösségi médián és a programozott vásárláson keresztül egészen az adatvezérelt megoldásokig.
2021. október 12.
15:56–16:56
Digi.Media

Mi követni vagyunk kénytelenek a fogyasztóinkat.

Bognár Vera (Nestlé, Magyarország), Csikesz Erika (TV2 Csoport, Magyarország), Tőrös Balázs (Magyarország), Tóth Orsolya (Media Dynamics , Magyarország), Orbán Donát (Unilever, Magyarország), Burka Szilvia (Praktiker, Magyarország), Jánosi Péter (Salesworks, Magyarország), Sós Beáta (K&H, Magyarország)

Digital Hungary

Hogyan foghatod meg az offline adatokat az online számára?

2021.10.13.-i Internet Hungary Data szekcióban tartott előadásom kivonata – a prezentációm csak képeket és címsorokat tartalmazott, ebből emeltem át …

Az online videó felkészül és előre tör

Erdélyi Eszterrel, az Atmedia online divíziójának vezetőjével beszélgetett Csermely Ákos, akivel körbejárták ezt az új - talán nem is annyira csak …

Érdekeinket, értékeinket szolgáló és akadályozó algoritmusok. Internet Hungary-n tartott előadásom összefoglalója

Mindennapjaink részei, ott vannak a kezünkben, az asztalunkon, sőt lassan a lakásainkat és városainkat is behálózzák. Mégis keveset tudunk róluk és …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n