Mindenki otthona Siófok


2020. október 6-7.

Dallos Bogi

Dallos Bogi

Magyarország
Wikipédia:
Dallos-Nyers Boglárka vagy művésznevén, röviden Dallos Bogi[m 1] (Győr, 1997. április 2. –) Fonogram díjas magyar énekesnő, az M2 Petőfi TV és A Dal 2019 műsorvezetője. 2019-ben az X-Faktor egyik mentora lett.
Mesehős című dala 2012-ben debütált a VIVA-n

2013. január 10-én a Magyar Televízió beválasztotta Tükörkép című számát A Dal című eurovíziós nemzeti döntőbe.[2]


Rádi Péter portréja a Végzet klipjének forgatásakor
A Dal 2014-be egy modern popszámmal készült, Tóth G. Zoltán We All című szerzeményével, mely bejutott előbb a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogató legjobb harminc dala közé, majd a show-műsor döntőjébe, ahol a második helyen végzett. De a dal megszerezte a MAHASZ lista első helyét is. Több DJ készített remixet, a Compact Disco alapítójának, Lotfi Begi verziójához koncertvideó is készült. A Viva Chart listáján is megszerezte az első helyet, és megkapta az Arany Triangulum díjat. A VIVA Comet 2014 díjátadóján a New Level Empire, live act formációval lépett színpadra[3] és neve a jelöltek között is szerepelt.[4] Sőt, a Women’s EHF FINAL4, az első női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének hivatalos dala lett a We all, amit az esemény megnyitóján több ezer embernek énekelt el a Papp László Budapest Sportarénában.[5] Szintén ezzel a dallal, a nemzetközi Bravo Otto 2014-es díjára két kategóriában is jelölték, ahol a díjátadón megkapta a WestEnd City Center különdíját. A We all egy különleges kísérettel, a Bolyki Gospel kórussal hangozott el.[6][7][8] 2014. október 27-én pedig James Blunt saját kívánságára Bogi vezette föl előénekesként Európa-turnéjának magyarországi koncertjét az Arénában.

Még szintén abban az évben Dobrády Ákos – aki szintén győri – felkérte, hogy közösen énekeljék el a Szerelemre hangolva című dalt. Az az-évi Fonogram-díjátadón megnyerte Az év felfedezettje díját. 2014 júniusában készült el videóklipje Feels So Right című új dalához. Azóta dolgozik első nagylemezén, amely várhatólag 2015 tavaszán debütál.

2014. december 8-án jelent meg a World of Violence című kislemeze, mellyel – immáron harmadszorra – bejutott a A Dal 2015-ös mezőnyébe,[9] ahol a középdöntőig jutott.[10]

2016 novemberében jelent meg Már nem zavar című dala, amelyben zeneszerző is, szövegét Byealex jegyzi.

Az M5 csatornán követhető Mesterember című műsora után 2017-ben elindítja Youtube csatornáján a 7kornálam című videósorozatát, melyben ismert személyekkel beszélget. Első vendégei között olyan emberek szerepelnek, mint Istenes Bence, ByeAlex, vagy Lábas Viki a Margaret Island énekese. A sorozat később az M2 Petőfi TV-n is adásba került, ahol az Én vagyok itt! című magazinműsor egyik műsorvezetője lett.

2019-ben Freddie-vel közösen A Dal 2019 eurovíziós nemzeti dalválasztó show-nak volt a műsorvezetője.

2019-ben az X-Faktor mentora.
2020. október 6.

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink