Siófok, Hotel Azúr


2022. október 4–5.

Digitális teremtés -
A paradicsom másik oldala

Hernádi Gábor

Hernádi Gábor

HD marketing
Magyarország
Marketing szakirányos közgazdász végzettségű, szakmai élete 2003-ban kezdődött az OTDK dobogóján e-commerce specifikus témában. A HD marketing digitális ügynökség és a Star Network YouTube partnerhálózat, társtulajdonosa és az Ecommerce Hungary alapítója és 12 évig elnökségi tagja.
A HD marketing e-commerce fókuszú teljes digitális marketing megoldást nyújtó specialista. Fő területe a komplex onlinemarketing stratégiai tervezését követően a ppc, seo, social media, hírlevél és analitika fronton összpontosul. A cég a hazai egyik legnagyobb google költéskezelő, emellett kiemelt Facebook partner és kiemelt Mailchimp partner.
A Star Network az újmédiás tartalomgyártókra alapított, ma már a klasszik celebritásokkal együtt dolgozó nagy nemzetközi márkákat kiszolgáló influencer kampányokat menedzselő ügynökség.
Magánéletét tekintve a család mellett az utazás a motorozás és az elektromos autók megszállottja.
2022. október 5.
15:15–15:45
7 mil.eléré

A CRM új neve a marketing automatizáció?

Hernádi Gábor (HD marketing, Magyarország), Varga Péter Dávid (Smart Design, Magyarország), Damjanovich Nebojsa (Magyarország), Koscsó Tamás (NN Biztosító, Magyarország), Attila Edvi-Illés (SAP, Ausztria), Siegler Bálint (Attention CRM Consulting , Magyarország)

Digital Hungary

Mennyire beágyazott Magyarország a digitális térbe?

Tényleg erős digitálisan Magyarország? Ismerd meg hazánk Digitális Indexét és annak tanulságait a Neticle-lel közös kutatásunkból!

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája?

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és …

Készüljünk a gyorsulásra, fogadjuk rugalmasan a váratlan feladatokat. Internet Hungary-t bemutató írás.

Álmodunk az örök életről, a teremtésről és a boldogságról. Rajtunk múlik. Ez az az esemény, ahol illik kételkedni és egyáltalán nem kell …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n