Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Illés Gabriella

Illés Gabriella

Tulipán Tündér
Magyarország
Illés Gabriella először a Magyar Közszolgálati Televízió Riporter kerestetik! című tehetségkutató műsorában tűnt fel a képernyőn, nem sokkal később már szerkesztőként, majd felelős szerkesztőként, főszerkesztőként, és rendezőként dolgozott.
Producerként 2008-ban mutatkozott be Uri Geller oldalán. Nevéhez olyan nagy magyarországi élő showműsorok köthetők, mint a Megasztár vagy A Nagy Duett.
Munkájával – nemzetközi formátumok hazai megvalósításáért és saját fejlesztésű műsorok létrehozójaként –, minden magyar szakmai- és közönségdíjat megnyert.
A Pro7Sat1 megbízásából 2012-ben kialakította és ezzel útjára indította a TV2 csoport kábeltelevízióit, emellett a helyi gyártású műsorok kreatív vezetője is volt, hat éven át a TV2 Akadémiáját irányította.
Legutóbbi televíziós munkája a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató formátumfejlesztése volt.

2013 óta a TulipánTündér Produkció tulajdonosa és producere, A Játékkészítő és az ÁLOMUTAZÓ mesemusicalek megálmodója.

Számos nagysikerű nemzetközi kiállítás magyarországi megvalósítója, a "Gateway to Space" űrkiállítástól kezdve a legutóbb pár hete Budapesten bemutatásra került Art of Banksy tárlatig.

Mindeközben The Champion, A Bajnok névre keresztelt saját fejlesztésű high tech sport tematikájú utazó kiállítása járja a világot.

A volt Szikra mozi épületében tavaly év végén életre keltett belvárosi vidámpark, a VR Vidámpark egyik tulajdonosa. A jövő mozijaként számontartott élmények a technológiai csodával kápráztatnak el minket mintegy 200nm-en, három szinten.

Gabriella a történetmesélésben képzeli a jövőjét is, első nagyjátékfilmje idén ősszel kerül mozikba Herendi Gábor rendezésében, mely Szabó Győző Toxikoma című regényének filmváltozata.
2020. október 7.
10:05–10:45
okt. 7.

Az igazság látszata és mögötte a pénz.

Juhász Péter Tibor (Vodafone, Magyarország), Bánki Attila (Vermis, Magyarország), Kolossváry Balázs (Blikk, Magyarország), Almási Kitti (Magyarország), Holló Márta (ATV, Magyarország), Herendi Gábor (Magyarország), Illés Gabriella (Tulipán Tündér, Magyarország)

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink