Siófok, Hotel Azúr


2022. október 4–5.

Digitális teremtés -
A paradicsom másik oldala

Koscsó Tamás

Koscsó Tamás

NN Biztosító
Magyarország
Az NN Biztosító Digitális Marketing vezetőjeként támogatja a Biztosító kommunikációs és marketing technológiai folyamatainak átalakulását. 15 éves szakmai pályafutását a Y&R Brand digitális csapatában kezdte, ezután ismereteit a Microsoft berkein belül bővítette tovább, később pedig a Food és a Finance szektorokban egészítette ki ügyfél oldalon tapasztalatait. Lelkesedése a technológiai innováció és a digitális marketing területén töretlen, meggyőződése az adat alapú kommunikáció hasznossága és a hatékonyság folyamatos növelése.
2022. október 5.
15:15–15:45
7 mil.eléré

A CRM új neve a marketing automatizáció?

Hernádi Gábor (HD marketing, Magyarország), Varga Péter Dávid (Smart Design, Magyarország), Damjanovich Nebojsa (Magyarország), Koscsó Tamás (NN Biztosító, Magyarország), Attila Edvi-Illés (SAP, Ausztria), Siegler Bálint (Attention CRM Consulting , Magyarország)

Digital Hungary

Mennyire beágyazott Magyarország a digitális térbe?

Tényleg erős digitálisan Magyarország? Ismerd meg hazánk Digitális Indexét és annak tanulságait a Neticle-lel közös kutatásunkból!

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája?

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és …

Készüljünk a gyorsulásra, fogadjuk rugalmasan a váratlan feladatokat. Internet Hungary-t bemutató írás.

Álmodunk az örök életről, a teremtésről és a boldogságról. Rajtunk múlik. Ez az az esemény, ahol illik kételkedni és egyáltalán nem kell …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n