Mindenki otthona Siófok


2020. október 6-7.

Kovács Balázs

Kovács Balázs

Danubius Hotels
Magyarország
vezérigazgató, Danubius Hotels

Kovács Balázs 2017 januárjától a Danubius Hotels vezérigazgatója. Vezetése alatt a Danubius Hotels folytatta komoly beruházási projektjeit, folyamatosan újultak meg érdekeltségei és elnyerte Az Év Munkaadója díjat. 2019-ben munkáját Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjjal ismerte el a Magyar Turisztikai Ügynökség. Szakmai hitvallása szerint a vendégek és munkatársak egyformán fontos szerepet töltenek be egy szálloda sikerességében és stratégiájában. Az ő kezdeményezésére alakult meg a Danubius Pillérek Klubja is - amely a szálloda középvezetői rétegének szakmai és vezetői edukációs platformja – felismerve, hogy a jövő sikeres cégei az erős középvezetői rétegen alapulnak. Szállodaipari szakemberként a 21. szálloda technikai újításai, a mesterséges intelligencia szállodai alkalmazása mellett az értékesítési stratégiák innovációja is foglalkoztatja.
Kovács Balázs két évtizede a szállodacsoport munkatársa. 2007-től tíz éven keresztül volt a Danubius központi sales és marketing - vezérigazgató helyettese. 2006-tól a Danubius Hotel Helia szállodaigazgatója volt. 1994-ben került a Hiltonba, ahol értékesítési igazgatóként fejezte be ottani tevékenységét. Pályáját 1993-ban kezdte a Danubius csoport központjában, értékesítőként.
2020. október 6.
11:15–11:45
okt. 6.

Dilemmák - Tények és megérzések. - Verseny- és jövőképesség.

Baráth Péter (WWF, Magyarország), Holló Márta (ATV, Magyarország), Kovács Balázs (Danubius Hotels, Magyarország), Szlávik Péter (Philip Morris, Magyarország), Szalkai Réka (Mastercard, Magyarország), Molnár Judit (OTP Travel, Magyarország), Bertényi András (Home at Home, Magyarország)

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink