Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Kovács Balázs

Kovács Balázs

Danubius Hotels
Magyarország
Kovács Balázs szakmai pályafutását 1993-ban a Danubius csoportnál értékesítőként kezdte. A szakmai ranglétrán végig haladva 1994-től a Hilton Budapestben értékesítőként, majd a szálloda értékesítési igazgatójaként dolgozott. 2006-tól a Danubius Hotel Helia igazgatójaként bővítette szállodaipari tapasztalatait. 2007-től tíz éven keresztül volt a Danubius központi sales és marketing - vezérigazgató helyettese. Irányítása alá tartozott a cégcsoport értékesítési, marketing- és revenue management területe. 2017 januárjától a szállodalánc vezérigazgatói pozícióját tölti be.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Ügyvezető Elnökségének tagja, a Szövetség általános alelnöke. Munkásságát 2019-ben Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjjal ismerték el. Vezetése alatt a Danubius Hotels folytatta komoly beruházási projektjeit és elnyerte Az Év Munkaadója díjat. Szakmai hitvallása szerint a vendégek és munkatársak egyformán fontos szerepet töltenek be egy szálloda sikerességében és stratégiájában. A „People’s business” szemlélet mellett a 21. század szálloda technikai újításai, a mesterséges intelligencia szállodai alkalmazása és az értékesítési stratégiák innovációja is foglalkoztatja.

2021. október 12.
14:30–15:20
Plenáris

Ráció, emóció, realizáció!

Juhász Péter Tibor (Vodafone, Magyarország), Kis Gergely (eNet, Magyarország), Várkonyi Balázs (Extreme Digital, Magyarország), Holló Márta (ATV, Magyarország), Bán Zoltán (Portfolio, Magyarország), Kovács Balázs (Danubius Hotels, Magyarország), Buday Bence (Wallis, Magyarország)

Digital Hungary

Kiégés, munkanélküliség, hibrid modell: Így alakította át a COVID-19 a munkavégzésünk!

A COVID-19 alapjaiban alakította át a munkavégzést. Leginkább a fiatalok körében érezhető a negatív hatása, hiszen a munkanélküliség őket sújtott a …

A szolgáltatás eladásához több kreativitásra van szükség

Az Internet Hungary konferencia második napjának Brand Hungary szekciójának összefoglalójában nem csak nagy nemzetközi márkák játékos és ötletes …

Influencer kampányok: sok az elégedetlen hang, elkezdett ereszteni a lufi

Magyarországon a cégek 80 százaléka nem elégedett az influencer kampányokkal – derült ki a siófoki Internet Hungary második napján.

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n