Siófok, Hotel Azúr


2022. október 4–5.

Digitális teremtés -
A paradicsom másik oldala

Kovács Levente

Kovács Levente

White Rabbit
Magyarország
White Rabbit, kreatívigazgató / Reklámtörténet, alapító

Levente a White Rabbit reklámügynökség kreatívigazgatója, társalapítója. Több mint két évtizedes reklámszakmai tevékenysége során számos hazai és nemzetközi márka kommunikációs stratégiáján, kreatív kampányfejlesztésén dolgozott (Matáv, MOL, OTP, Heineken, Shell, WWF Hungary, Vodafone, Raiffeisen, Alfa Romeo, Roche, WhatsApp).

Munkáját több neves reklámszakmai fesztivál díjazta (Cannes Lions, D&AD, One Show, Clio, Epica, LIA, NYF). Ügynöksége nyerte el elsőként Magyarországon a Platina Effie-t a Soproni márka számára készített kampányuk hosszú távú hatékonyságáért (2007–2012).

Előadó a Budapesti Műszaki Egyetemen, a Milton Friedman Egyetemen, a Vodafone Marcom Akadémián. A Reklámtörténet szakmai blog alapítója, számos reklámszakmai könyv fordítója és kiadója.
2022. október 4.
Digital Hungary

Mennyire beágyazott Magyarország a digitális térbe?

Tényleg erős digitálisan Magyarország? Ismerd meg hazánk Digitális Indexét és annak tanulságait a Neticle-lel közös kutatásunkból!

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája?

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és …

Készüljünk a gyorsulásra, fogadjuk rugalmasan a váratlan feladatokat. Internet Hungary-t bemutató írás.

Álmodunk az örök életről, a teremtésről és a boldogságról. Rajtunk múlik. Ez az az esemény, ahol illik kételkedni és egyáltalán nem kell …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n