Hotel Azúr, Siófok


2018. szeptember 25-26.

Nagy Sándor

Nagy Sándor

G'Roby/E-Commerce Hungary
Magyarország
A G’Roby Netshop Kft. ügyvezetője, a G’Roby Élelmiszer szupermarket hálózat informatikai igazgatója. 1992-ben, a G’Roby indulásakor mint üzletvezető kezdte a céges pályafutását, majd 1999-ben, az országban az elsők között kezdett el foglalkozni online értékesítés bevezetésével, internetes áruház kialakításával és működtetésével. A BIG FISH-sel közös projektben végül 2000 tavaszán indult útjára a groby.hu. A webáruházban azóta is töretlen a sikere, vezetése alatt számok szakmai díjat és elismerést nyert a G’Roby Online Szupermarket, és a mai napig tartja biztos piaci pozícióját az FMCG online piacon.

Végzettségét tekintve programozó, a mai napig fejleszti a G’Roby belső vállalatirányítási rendszereit, és aktívan részt vesz a webáruház működésének tervezésében, megújításában is.

Alapító tagja, 3 éven át elnökség, majd 2017 novemberétől elnöke az Ecommerce Hungary-nek.

Két gyermek édesapja, a munkán kívül legfőbb hobbija a futás és a kerékpározás.

Alapító tagja, és elnöke a Túravezető Oktatók Sportegyesületének (http://www.turavezetes.hu), több mint 18 éve oktat tájékozódást és túravezetést.

2018. szeptember 25.
12:45–13:20
Kereskedelem

A bábeli közös nyelv.

Nagy Sándor (G'Roby/E-Commerce Hungary, Magyarország), Kabarcz Balázs (Decathlon, Magyarország), Zabari István (lumenet.hu, Magyarország), Csányi Zoltán (hdishop.hu, Magyarország), Schmidt Zoltán (Kosárérték e-kereskedelmi magazin főszerkesztője, Magyarország), Szabó Pál (Samsung, Magyarország), Sándor Judit (Essity, Magyarország)