Hotel Azúr, Siófok


2019. október 1-2.

Sopov István

Sopov István

Adaptive Media/IAB
Magyarország
Sopov István egyetemi tanulmányai mellett 2004-ig a PORT.hu főszerkesztője volt, ezt követően marketing igazgatói majd kereskedelmi igazgatói pozícióban elsősorban a PORT.hu hirdetési felületeinek értékesítésért felelt 2006 végéig.

2007 elején alapította meg az Adaptive Media Sales House-t. A cég a legnagyobb független digitális hirdetésértékesítéssel foglalkozó sales house a magyar piacon. A portfólió legismertebb tagjai a 444.hu, a WMN.hu, a Vatera.hu és a Honfoglaló. A sales house nemzetközi kiadványokat is értékesít, melyek közül a legnagyobb érdeklődés a Viber, a Tripadvisor és 2019 tavaszától a JustPremium hirdetési megoldásait övezi. Az Adaptive mellett több szakmai szervezet munkáját támogatja, 2017 nyarától IAB elnök, 2018-tól MRSZ elnökségi tag, DKT elnök.
2019. október 1.
19:30–20:10
Szórakoztat

Halak és hálók.

Németh Iván (Ads Interactive, Magyarország), Sopov István (Adaptive Media/IAB, Magyarország), Pintér Róbert (4Kids Network, Magyarország), Ügynökségi képviselő (Magyarország), Radnai Péter (Magyarország), Paraszkevopulosz Natali (Nestlé, Magyarország)