Siófok, Hotel Azúr


2022. október 4–5.

Digitális teremtés -
A paradicsom másik oldala

Starcz Ákos

Starcz Ákos

Index.hu/Indamedia
Magyarország
Közgazdász. Szakmai pályája az Inter-Európa bankcsoportnál indult. Nevéhez fűződik az egyik első hazai online tőzsdei platform, az eBroker elindítása. Az IEB és a CIB Bank fúziójában operatív vezetőként vesz részt. 2008-ban üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozik a Közép Európai Média és Kiadó Zrt csapatához. 2009-től a médiacsoport tulajdonában lévő Bookline vezérigazgatója, elnök-vezérigazgatója. 2014-től a Shopline és a Libri összeolvadásával létrejövő Libri-Shopline vállalatcsoport vezérigazgatója. 2016-tól befektetőként a regionális fókuszú Dialogue Creatives digitális ügynökség fejlesztésén dolgozik. 2020-tól az Indamedia igazgatósági tagja, Index vezérigazgatója.
2022. október 4.
19:39–20:39
Digitálismar

Nyerni mindig ér!

Gulyás János (MRSz / Wavemaker, Magyarország), Starcz Ákos (Index.hu/Indamedia, Magyarország), Guttengéber Csaba (Atmedia, Magyarország), Bánhegyi Zsófia (Szerencsejáték Zrt. / MPRSZ, Magyarország), Holló Márta (Magyar Telekom, Magyarország), Bujáki Zsolt (Porsche Hungária, Magyarország), Pavel Stanchev (TV2, Magyarország)

Digital Hungary

Mennyire beágyazott Magyarország a digitális térbe?

Tényleg erős digitálisan Magyarország? Ismerd meg hazánk Digitális Indexét és annak tanulságait a Neticle-lel közös kutatásunkból!

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája?

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és …

Készüljünk a gyorsulásra, fogadjuk rugalmasan a váratlan feladatokat. Internet Hungary-t bemutató írás.

Álmodunk az örök életről, a teremtésről és a boldogságról. Rajtunk múlik. Ez az az esemény, ahol illik kételkedni és egyáltalán nem kell …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n