Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Szutor Ferenc

Szutor Ferenc

DataMe
Magyarország
1997-2000 között az Argo Rt.-nél, illetve az Option Kft.-nél dolgozott, mint webfejlesztő és projektvezető. 2000-2004 között a Netrix Internet Kft. társtulajdonosa, illetve projektmenedzsere, 2005-2010 között az Orgament Rendezvényszervező Kft. társtulajdonosa és ügyvezetője volt.

2000 óta tagja a Prím, majd az Adverticum csapatának, ahol kezdetben designerként és projektmenedzserként, később pedig az online üzletág igazgatójaként dolgozott. 2005-től kereskedelmi és ügyfélkapcsolati igazgatóként vett részt a cég életében, majd 2013-tól az Adverticum Zrt vezérigazgató-helyettese. 2013-óta az IAB Magyarország elnökségi tagja, illetve 2016 októbere óta a DataMe Kft ügyvezető igazgatói tisztségét is ellátja. Diplomát a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerzett.
2021. október 13.
15:20–16:20
Data Hungary

Időt kaptunk nem kegyelmet!

Rusvai Richárd (Data Innnovation, Magyarország), Nagy Barnabás (Magyarország), Szutor Ferenc (DataMe, Magyarország), Gandera Balázs (INTREN, Magyarország), Semsei Balázs (Vodafone, Magyarország), Geiger Tamás (JabJab, Magyarország), Pánszky Gyula (Pánszky Ül, Magyarország)

Digital Hungary

Kiégés, munkanélküliség, hibrid modell: Így alakította át a COVID-19 a munkavégzésünk!

A COVID-19 alapjaiban alakította át a munkavégzést. Leginkább a fiatalok körében érezhető a negatív hatása, hiszen a munkanélküliség őket sújtott a …

A szolgáltatás eladásához több kreativitásra van szükség

Az Internet Hungary konferencia második napjának Brand Hungary szekciójának összefoglalójában nem csak nagy nemzetközi márkák játékos és ötletes …

Influencer kampányok: sok az elégedetlen hang, elkezdett ereszteni a lufi

Magyarországon a cégek 80 százaléka nem elégedett az influencer kampányokkal – derült ki a siófoki Internet Hungary második napján.

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n