Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Tibenszky Moni Lisa

Tibenszky Moni Lisa

Felelős Szülők iskolája
Magyarország
a Felelős Szülők Iskolája alapítója, a Da Vinci Tv csatorna magyarországi nagykövete, újságíró

Közgazdasági területen végzett, évekig kommunikációs ügynökséget vezetett, az oktatás és a kultúra területén igen sok tapasztalatot szerzett többek között a kultura.hu és az edupress.hu ügyfélkapcsolati igazgatójaként. Számtalan zenei fesztivál, produkció sajtófőnöke volt.
A személyes misszióból 10 éve alapította meg a Felelős Szülők Iskolája társadalmi vállalkozást, mely főként az oktatásban van jelen és hívja fel a figyelmet IQ teszttel nem mérhető kompetenciákra. Számtalan érzékenyítő program, digitális élményprogram megvalósításában, a diákok, a tanárok és a szülők szemléletváltoztatásán dolgozik. Közéleti szereplők, pszichológusok, tanárok szakmai együttműködésével arra a kérdésre keresik a választ: Hogyan neveljünk BOLDOG gyerekeket?
A karanténhelyzetben számtalan elmaradt eseményük pótlására LÉLEKSIMOGATÓ mesék közösségi kampányt indított, mely több százezer szülőnek, gyereknek adott mentálhigiénés segítséget a pandémiás időben. A szülőknek pedig az E-BESZÉLGETŐKÚRA - online kávéházi lelkifröccs műfajú videóiban Al Ghaoudi Hesnától kezdve Kádár Annamáriáig sok szakmai beszélgetést szervezett, igen nagy népszerűséggel. Kedvenc szava az ÚJRATERVEZÉS.
2020. október 7.
19:25–20:20
okt. 7.

Minőség. Hogyan akarunk majd élni?

Kőszegi András (onBRANDS, Magyarország), Filó Angéla Katalin (BKK, Magyarország), Fejős Éva (Magyarország), Szlávik Péter (Philip Morris, Magyarország), Liptai Judit (Danubius Hotels Group, Magyarország), Zolnay Judit (MetLife, Magyarország), Tibenszky Moni Lisa (Felelős Szülők iskolája, Magyarország)

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink