Hotel Azúr, Siófok


2018. szeptember 25-26.

Az online vásárlásnak vége! Ebben a formában...

2018. szeptember 25.
kedd
11:00–11:35
Kereskedelem
Megnézem a programban

Milyen lesz a vásárlás jövője egy olyan világban, amely mindig, mindenhol, mindenhogy be van kötve. Elkerülhetetlen igazság, hogy a vásárlók új generációinak új vásárlási módokat van szüksége. Ők az alapja egy hatalmas változásnak a kiskereskedelemben - ami még épp csak elkezdődött. Ebben a sokat dicsért és inspiráló keynote előadában Wijnand több mint 50 videót használ annak illusztrálására, hogyan válik eggyé az online és az offline kiskereskedelem.
Az új technológia az, ami valósággá teszi az új vásárlási magatartásunkat. Rengeteg bolt - utcai és web-alapú - küzd azzal, hogy lépést tudjon tartani a “meglátni-kiválasztani-megvenni” típusú vásárlói magatartások megváltozásának viharával. A vásárlói út minden egyes szakaszán lehetőség van arra, hogy a vásárlás nagyon személyes élmény legyen (N=1). Wijnand több tucat nemzetközi példán keresztül fogja bemutatni, hogyan változik a vásárlói út. Megláthatjuk hogyan böngészünk, keresgélünk és hogyan választjuk ki, amit megveszünk. Hogyan hat ez a házhozszállításra és a bolti átvételre?
A vásárlói út nem a technológiáról szól, hanem az emberekről. Keynote előadásában Wijnand megválaszolja a két leggyakoribb kérdést: hogyan néz ki a vásárlás jövője az (fő)utcai üzletekben, online, a piactereken és a platformokon? És hogyan tudják a főutcai és a web-alapú boltok továbbra is megőrizni a saját identitásukat?

Előadó