Siófok, Hotel Azúr


2024. október 1-2.

Minket a fikciók
tartanak össze.

Rólunk

Csermely Ákos
Csermely Ákos

A konferencia céljai

  • Nemzetközi és hazai trendek elemzése, az információs társadalom magyarországi megteremtése érdekében eddig tett kormányzati erőfeszítések és programok bemutatása.
  • Az internet és a mobilinternet felhasználási területeinek bemutatása, annak megvitatása, hogy helyes használata mellett az internet miként válhat az életünk, munkánk, üzleti tevékenységünk hasznos eszközévé, életminőségünket javító tényezővé.
  • Az internet társadalmi, kommunikációs és üzleti lehetőségeinek elemzése a szolgáltatók, professzionális és alkalmi felhasználók véleményének szintetizálásával.
  • A szakmai, tudományos, üzleti kapcsolatok elmélyítése.

A konferencia története

1999-ben rendeztük meg az első az Internet Hungary konferenciát, a hazai Információs Társadalom kiemelkedő, meghatározó eseményét amely napjainkra átlagosan 2 200 – 2 400 fős részvétellel.

Az Internet Hungary rendezvények két naposak, lebonyolításukat teljes egészében cégünk végzi a programszerkesztéstől a közönségszervezésen át a helyszíni lebonyolításig.

 

Csermely Ákos személyes 

Tizenhét év televíziózás után 20 évvel ezelőtt kezdtem média és infokommunikációs szakmai konferenciák szervezésével foglalkozni. Büszke vagyok rá, hogy "saját gyermekeim", a Media  Hungary és fiatalabb testvére, az Internet Hungary mára a magyarországi média, reklám, kommunikációs és IKT piac meghatározó szakmai rendezvényeivé váltak, és évről évre jóval ezer feletti részvevőt vonzanak. A konferenciák sikerében véleményem szerint –  televíziós gyártásvezetői tapasztalataim mellett – meghatározó szerepet játszik az is, hogy a rendezvények programjának kialakításától a helyszín és a catering kiválasztásán keresztül a tényleges lebonyolításig a folyamat minden egyes részét személyesen irányítom, illetve felügyelem. A szakmai program kialakítását évről évre már az éppen zajló konferencián megkezdem, minden előadóval – ha kell, többször is - találkozom, ahogy a kerekasztal-beszélgetések moderátoraival is több körben egyeztetünk. A májusi (Media Hungary) és októberi (Internet Hungary) zászlóshajó konferenciák között kisebb szakmai rendezvények, workshopok, képzések, egy-két napos kamara-konferenciák szervezésével is foglalkozom – de büszkén állíthatom, hogy csak olyan rendezvény megszervezésében veszek részt, amelyben magam is hiszek. Eredményeim elismerésének tartom, hogy – önállóan vagy külső partnerekkel együttműködve – olyan rendezvények elindításában vehettem részt, mint az Evolution, a Mobile Hungary, illetve a Smart Mobile konferenciák. Alapítója voltam a 2000-ben útjára indított Kamera Hungária Televíziós műsorok fesztiváljának is. Az általunk szervezett eseményeket egyfajta „tartalmi ernyőként” a digitalhungary.hu online szakmai magazin köti össze.