Hotel Azúr, Siófok


2019. október 1-2.

Csányi Zoltán

Csányi Zoltán

Dressa
Magyarország
A DRESSA tulajdonosa kereskedői vénáját talán apai nagyapjától örökölte. Áramszolgáltatói munkáját feladva, kertész feleségével, kapcsolati tőke hiányában ruházati vállalkozást alapítottak 1992-ben.

Műszaki gondolkodása innovatív megoldásokat honosított meg a ruházati kereskedelemben. Ennek köszönhető, hogy sikerre vitték a vállalkozást, mely napjainkban is piacvezető a szegmensében.

Már 2003-ban indítottak webshopot, a fehérnemű piacon az elsők között. Ma ez a vállalkozásuk motorja, ahol a belföldi értékesítés mellett már külföldre is szállítanak. 2019 ben egy fél éves akvizíciós folyamat eredményeként a Wallis csoport egyik tagjától felvásárolták a DRESSA webáruház eszközeit és megkezdték a 2 áruház egybeolvadását.

Az Ecommerce Hungary (korábban SZEK.org) tagja 2009 óta. Itt 2011-től elnökségi tagként dolgozott a tagság bővítésén és mióta tagja az egyesületnek, szinte az összes eseményén jelen volt. Újabban a népszerű meetupok szervezője és házigazdája a szövetségben. Rendszeresen tesz eleget előadói felkéréseknek más eseményeken, megosztva tapasztalatait a hallgatósággal.

Ötletgazdája Magyarország első zokni csereprogramjának, mely 2014-ben indult és 5 év alatt több mint 12 tonna lyukas, páratlan zoknit gyűjtöttek össze újrahasznosításra.
2019. október 1.
15:05–15:45
Commerce

Készülünk a jövőre. Kereskedelem 2020.

Donáth Fruzsina (Smartcommerce Consulting, Magyarország), Nagy Sándor (GRoby Online Shop/Ecommerce Hungary, Magyarország), Filó Angéla Katalin (Magyarország), Szták András (eMAG, Magyarország), Csányi Zoltán (Dressa, Magyarország), Szilva Mónika (Nestlé, Magyarország), Kui János (Magyarország), Janositz Johanna (Ecipő, Magyarország)

2019. október 2.