Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Duca Andrea

Duca Andrea

HD Group
Magyarország
Duca Andrea vagyok a HD Group Kommunikációs ügynökség ügyvezető partnere, a Budapesti Metropolitan Egyetem Kreatív Event Management szakának oktatója, a Magyar Rendezvényszervezők Szövetségében az Ügynökségi Tagozat vezetője. Végzettségem szerint közgazdász szociológus, szakmai érdeklődési köröm fókuszában a motiváció van és a márkák vállalaton kívüli és belüli kommunikációja.

Üzleti szemléletemhez a lexikális alapokat az IBS-ben, majd a Corvinuson szereztem, látóköröm szélesítéséhez, kapcsolati hálóm bővítéséhez pedig nagyban hozzájárul, hogy hét nyelven beszélek, és sokat utazom.

Ügynökségünk, a HD Group a magyar BTL piac stabil szereplője, amely a hosszú távon felépített hazai ügyfélkapcsolatai mellett a régió több országában szervezett nagy márkáknak sikeres rendezvényeket.

Munkáltatóként az egyik legnagyobb büszkeségem, hogy a mai magyar munkaerőpiaci valóságtól eltérően nálunk nincs fluktuáció. Folyamatosan figyelem, hogy mitől lesz egy munkahely a legjobb, hogyan lesznek elégedett, motivált munkavállalói, és hogyan hat mindez a vállalati márkaépítésre.

Céget építek, ehhez piacot szerzek. Tudom, hogy a piac hogyan mér, mi alapján ítél. És azt is, hogy ennek miként lehet megfelelni úgy, hogy az igényeket ne kiszolgáljuk, hanem létrehozzuk. Amire pedig már vágynak, azt megvalósítjuk. Névjegykártya nélkül is lehet tudni, hogy ha valamit a HD csapat talált ki. Stílusa van, ami jól látszik.

Ennek köszönhető, hogy komoly szakmai elismerést jelentő megrendelőknek dolgozhatunk, köztük a Magyar Telekom, MOL, L’Oréal, Zwack, Tesco, Toyota/Lexus, Coca-Cola.
2020. október 6.
2020. október 7.

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink