Siófok, Hotel Azúr


2021. október 12–13.

Neszmélyi Emil

Neszmélyi Emil

Everest-csúcsmászó, motivációs előadó
Magyarország
Az előadó első kézből szerzett gyakorlatot a félelem kezelésében, legyőzésében és saját javára fordításában a Mount Everest megmászásakor és az arra való alapos - mentális és fizikai - felkészülés évei során. Később a világ összes további földrészének legmagasabb hegycsúcsai megmászásakor sikerre vitt expedíciói során is kamatoztatta mindazt, amit az Everest extrém környezetben történt meghódításakor sajátított el. A sportsikereit az ügyvédi karrierjének tudatos építése közben érte el, ami magas szintű fókuszáltságot követelt meg tőle. Az ismeretlentől való félelem, a kalkulálható- és a nem kalkulálható kockázatok, továbbá a saját és mások életét veszélyeztető váratlan helyzetek okozta krízishelyzetek és szorongások feloldásának és kezelésének gyakorlott szakértőjévé vált, amely tapasztalatai üzleti területen és a magánéletben is eredményesen hasznosíthatók.

Civilben ügyvéd, motivációs előadó, aki gyakran tart tréninget is vállalatok felkérésére. Egyúttal a Dumaszínház vendég előadója, ahol az előadásai alkalmával az extrém kalandjai közben megélt történeteit és közvetve azok tanulságait adja a nézők számára rendszerint teltház előtt.

Sportolói karrierje különleges. 2016-ban első magyarként mászta meg a Mount Everestet a nehezebb, északi oldalról, Tibet felől. Asztmás betegsége ellenére jelenleg is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Ezt követően teljesítette a Hét hegycsúcs expedíciós kihívás mindkét változatát, amihez meg kellett másznia az összes földrész legmagasabb hegycsúcsait. Így jutott el az Antarktiszra, Alaszka vadonjába, az Andokba és más veszélyes extrém magaslati helyekre is, miközben számtalan krízishelyzetet kellett megoldania. Sikerei osztatlan elismerést arattak az üzleti világban és a hétköznapi életben egyaránt. Teljesítményét államilag a Magyar Arany Érdemkeresztet kitüntetéssel ismerték el.

2020. október 7.

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink