Siófok, Hotel Azúr


2022. október 4–5.

Digitális teremtés -
A paradicsom másik oldala

Virág Attila

Virág Attila

hirstart.hu
Magyarország
Virág Attila mérnök, specialista, a Central Médiacsoport digitális portfóliójában senior üzleti tanácsadó, a Startlap csoport Hírstart híraggregátorának vezető szerkesztője.

Korábban olyan termékek- és fejlesztésmenedzsmentjével is foglalkozott, mint a Citromail, az eOldal vagy a PDAMánia, valamint részt vett a Startlap Lakmusz tartalomajánló, és a Startlap Linkstarter hirdetési Big Data projektekben. A Hírstart Robot Podcast megálmodója és tervezője.

Ezt megelőzően a Studiotech Kft.-nél több pozícióban is dolgozott.
Szakterületei többek között az online forgalomterelés, a digitális monetizálás automatikus szabályozása és a mobiltechnológia, valamint a tartalmak adat alapú kezelése.
2022. október 4.
Digital Hungary

Mennyire beágyazott Magyarország a digitális térbe?

Tényleg erős digitálisan Magyarország? Ismerd meg hazánk Digitális Indexét és annak tanulságait a Neticle-lel közös kutatásunkból!

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája?

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és …

Készüljünk a gyorsulásra, fogadjuk rugalmasan a váratlan feladatokat. Internet Hungary-t bemutató írás.

Álmodunk az örök életről, a teremtésről és a boldogságról. Rajtunk múlik. Ez az az esemény, ahol illik kételkedni és egyáltalán nem kell …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n