Hotel Azúr, Siófok


2017. szeptember 26-27.

Messenger chatbot egy év távlatából:

2017. szeptember 27.
szerda
15:30–15:45
Adat-reklám
Megnézem a programban

csoda, vagy lufi? Az eddigi tapasztalatok alapján kevesebbet hozott, mint amit vártak tőle. Van-e még kiugrási lehetőség, érdemes-e cégeknek befektetni ebbe a technológiába?

Messenger chatbot egy év távlatából: csoda, vagy lufi? Lufinak semmiképpen nem nevezhető egy termék, ami 100.000 új elérési platformot generált és napi szinten emberek milliói lépnek vele interakcióba. Ahogy a legtöbb esetben, itt is a befektetett energián és annak megtérülése a kérdés és ebből a szempontból a Messenger Bot kérdésköre nem egyszerű. Érdemes-e pár perc alatt összekattintani egy botot, majd elfeledkezni róla, vagy építsünk külön divíziót cégünkön belül és legyen ez a kommunikációnk fő csapása? Kell-e egyáltalán foglalkozni ezzel a kérdéskörrel és mire számíthat, aki megfelelő szakmai igényességgel szeretne üzletének létrehozni egy botnak nevezett élményt?
Az előadáson szubjektív vélemények keverednek Google Trend elemzésekkel, régi chatbot építős sztorikkal és a végén remélhetőleg mindenki nyugodtan hagyja békén vagy fókuszálja minden energiáját erre az újabb mérnöki teljesítményre, aminek már csak a hosszú távon is értelmes felhasználási lehetőségét kell megtalálnunk.

Előadó